شیطان شناسی 1 - بزرگ استراتژیست دوران

مرزبانی اعتقادی

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

تکمیل فرم ثبت نام

برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید:
لینک ثبت نام


توضیحات اجمالی

معرفی شخصیتی حقیقی به عنوان بزرگ استراتژیست دوران ما و بلکه تمامی ادوار، بررسی جبهه‌های جنگی که در باطن این عالم در جریان است و اهدافی که از هر جنگ مد نظر این بزرگ استراتژیست می‌باشد، اشاره و گزارش از برخی جبهه‌های نبرد از جمله جنگ غفلت، جنگ ماورا علیه ماورا، جنگ پروتکل، جنگ با ابزارهای مقدس علیه تقدس (قرآن، اسلام، اخلاق، عرفان، عقل و احکام و ...)، معرفی هدف اصلی و پایتخت مورد حمله بزرگ استراتژیست دوران، بازشناخت و مرور بر استراتژی‌های به کار گرفته شده از جمله استراتژی شکلات، استراتژی پنهان کردن هدف اصلی حمله، فرار به جلو و مهندسی زیرساخت، مبارزه با فرماندهان کوچک با هدف سدشکنی، مصادره مقامات و جایگاه‌ها و ...، راز فضیلت و روح زمان و راه نجات، اسم رمز بزرگ «دوران ما».

عنوان درسموضوع درس
1. فصل جدیددر فصل جدید سریال «محور مقدس» ضدقهرمان داستان خودش را نشان می‌دهد. با این تفاوت که این ضدقهرمان، آدم بده نیست! جن بده است! این کتاب شرح ماجرای برنامه‌ها، اهداف و استراتژی‌های ابلیس است. او در این درس با اطمینان ادعا می‌کند که به جهنّم نمی‌رود! آیا درست می‌گوید؟
2. بزرگترین جنگ جهانیبزرگترین، قدیمی‌ترین و نخستین جنگ جهانی، جنگ ابلیس با آدمیان است. برای سالم ماندن در هر جنگی باید حریف را خوب شناخت و سابقه و فراز و فرود جنگ را به درستی بررسی کرد. در آغازین روزهای جنگ، طرفین نزاع چه سلاح ها و امتیازهایی از خداوند گرفتند؟ شناختن دقیق امکانات و سلاح‌های شیطان، اهمیت ماجرا را بیشتر روشن خواهد کرد.
3. تلاش تا آخرین نفس تو!خستگی‌ناپذیری شیطان در دشمنی خود با انسان، تا آخرین نفس هر انسان است. حساس‌ترین لحظه عمر هر انسانی، آخرین لحظات عمر اوست که شیطان برای آن لحظات، طرح‌های ویژه و مأمورانی خاص دارد. چگونه برای آن لحظه ضعف و ناتوانی و فقر آماده مقابله باشیم؟
4. مدیریّت استراتژیکاگر شیطان را فرمانده بزرگترین جنگ جهانی در طول تاریخ بدانیم، باید استراتژی‌های نظامی او را کشف کنیم. آشنایی با مفاهیم مدیریتی مانند «بیانیه مأموریت»، «بیانیه چشم انداز» و فرایند تحليل SWOT ما را در دشمن‌شناسی یاری بسیار خواهد رساند.
5. بیانیّه مأموریّت و چشم‌اندازاصلی ترین رسالت و بیانیه مأموریت شیطان، جلوگیری از بندگی خدا توسط آدمیان است. او این مأموریت را از دو راه ایجاد حجاب در مقابل حجّت درون (عقل) و مبارزه همه جانبه با حجّت بیرون (امام) دنبال خواهد کرد. 
6. نقاط قوّت و ضعف، تهدیدها و فرصت‌هابرای یافتن استراتژی‌های کوچک و بزرگ شیطان باید   نقاط قوّت و ضعف (ویژگی‌های شخصی و توانایی‌های شخصیتی شیطان) و تهدیدها و فرصت‌ها   (شرایط بیرونی و ویژگی‌های طعمه او یعنی انسان) را به خوبی شناسایی کرد.
7. استراتژی حمله مستقیم: نابودی مرکز فرماندهیفرمانده جبهه مقابل شيطان و آتش گمراهی‌اش، حجّت خدا و نور هدایت اوست، پس باید ابتدا با تمام قوا، مرکز فرماندهی را مورد حمله قرار داد و حذف فیزیکی کرد. اما اگر در این حملات شیطان نتوانست به شخصیت حقیقی امام آسیب برساند، باید جایگاه او را در قلب ها از بین برد و شخصیت حقوقی‌اش را مورد حمله قرار دهد. 
8. استراتژی حمله مستقیم: نقطه داغ جنگشیطان به عنوان فرمانده این جنگ، باید بیشترین نیرو و اسلحه را در کدام جناح جنگ، متمرکز کند؟ داغ‌ترین نقطه میدان جنگ بر روی نقشه جغرافیایی او کجاست؟ آیا آمار جرم و فساد در جوامع شیعی به این موضوع مرتبط است؟ آیا این تحلیل، نوعی فرافکنی پنهان برای توجیه کوتاهی‌های ما نیست؟
9. استراتژی حمله مستقیم: نقطه داغ تاریخنقطه داغ تاریخ جنگ شیطان در مقاطع زمانی مختلف، کجاست؟ مهم‌ترین لحظات جنگی که به اندازه طول تاریخ بشریت بر کره زمین قدمت دارد، چیست؟ در چه زمان‌هایی شیطان احساس پیروزی یا شکست داشته است؟ آیا در زمانه پیشرفت‌های فناورانه، شیطان موفق‌تر عمل خواهد نمود؟
10. استراتژی هلاکت شیرین: خواب عمیقمؤثرين جنگ، جنگ نرم و غافلگیرانه و بی‌صداست. سلاح پرکاربرد و فراگیر شیطان برای حمله آرام و گسترده کدام است؟ «غفلت و فراموشی» و «شهوت و گناه» دو جبهه پرتلفات در سطح جهانی است، کشتار پنهان و خاموش در هنگام غفلت و بی‌خبری...
11. استراتژی هلاکت شیرین: بزرگ ارتش‌دارانحمله شیطان با سلاح غفلت و گناه به نخستین حجّت الهی (عقل) به طور مستقیم است و به دومین حجّت الهی (امام) به صورت غیرمستقیم. او در این مسیر از «زنان» و «خشم و غضب» به عنوان دو ابزار کارآمد استفاده خواهد کرد. 
12. استراتژی ساختارشیطان برای تغییر مسیر بندگی خدا در سطح جهانی، باید ذهن انسان را نسبت به جایگاه خود و خدا در عالم هستی تغییر دهد. او پس از سالیان متمادی تلاش بی‌وقفه، توانسته است ساختار فکری نظام جهانی و انسان مدرن را بر پروتکل فردگرایی، استوار نماید. امروزه، اومانیسم، تفکر و فلسفه آشکار و پنهان انسان مدرن است. تکبّر و خودبینی که درد اصلی شیطان بوده، امروز در ساختار اندیشه انسان مدرن جای گرفته است. آیا این یک واقعیت تلخ است با توهّم؟ چه میزان اهمیّت دارد؟ آیا این بزرگترین دستاورد شیطان نیست؟
ساعت تدریس کارگاهی
12 هفته، 24 ساعت
تعداد درس
12
پیش نیاز
ندارد

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...